Workshop kaarsen maken

Creatief met was!

Voor groepen vanaf 4 t/m 9 personen

Samen met vriend(en)innen, familie of collega’s op zoek naar een creatieve invulling en houdt u van kaarsen?
Dan bent u bij Kaarsenatelier Huijbregts aan het juiste adres!

U kunt maximaal met 9 personen deelnemen aan een workshop zodat ieder zijn persoonlijke uitleg kan krijgen. (bent u met een grote groep? neem contact met ons op om te kijken naar een oplossing)

Basisworkshop kaarsen maken:
Ieder kiest voor zich voor welke techniek, kleur en vorm je wil gaan. Marmertechniek, brokkentechniek, laagjes gieten, ballonlantaarn, stapelkaars, fakkel maken of maak een persoonlijke kaars voor een speciale gelegenheid gedecoreerd met versier-was. Van dompelen tot gieten, gieten in een mal of op de gietplaten.
Alle mogelijke technieken naar eigen keuze worden u aangeboden.

Een basisworkshop kaarsen maken duurt 2,5 uur (avond of middag in overleg). De meeste kaarsen moeten nog wel even uitharden maar deze kunt u minimaal een dag later op komen halen. Uw exclusieve kaarsen vind u misschien wel te mooi om te laten branden, ze zijn schitterend als decoratie.
Maar het leuke van zelf kaarsen maken is dat ze uit een grondstof bestaan die ervoor zorgt dat het goed brandende kaarsen zijn, dus niet alleen voldoening van het maken maar zeer zeker ook van het laten branden.
Kosten basisworkshop kaarsen maken:
Het lesgeld bedraagt per lesdeel (2,5 uur) €15 per persoon. Bij een workshop met minder dan 5 personen bedraagt het totale lesgeld €75.
Dit bedrag is exclusief de kaarsen
De kosten van de kaarsen:
€10 per kg. (wanneer de kaars zwaarder is dan 1 kg.)
€15 per kg. (wanneer de kaars lichter is als 1 kg.)

Koffie, thee en iets lekker voor erbij is inbegrepen bij de prijs.

Workshop Sfeerbol maken:
Ieder kiest of men 1 middel sfeerbol of 2 kleine sfeerbollen wil maken. Hier kan men ook kiezen uit verschillende technieken en kleuren zodat de sfeerbol helemaal naar eigen wens wordt gemaakt.
Een sfeerbol workshop duurt 2,5 uur. De sfeerbollen moeten uitharden, dus kunnen minimaal een dag later worden opgehaald.
De bol is als het ware een lantaarn gemaakt van paraffine, de buitenkant blijft intact (mits je deze gebruikt volgens gebruiksaanwijzing) daardoor heb je er extra veel plezier van!
Kosten workshop Sfeerbol maken:
Je maakt tijdens de workshop 1 middel sfeerbol of 2 kleine sfeerbollen, kosten zijn €35 per persoon.

Koffie, thee en iets lekkers voor erbij is inbegrepen bij de prijs. 

 

 

 

Grote groepen vanaf 10 tot 18 personen

Voor de grotere groepen tot 18 personen is het mogelijk de workshop in ons atelier plaats te laten vinden
mits u samen voor eenzelfde techniek gaat. Fakkels, ballonlantaarn, stapelkaarsen en kaarsen decoreren is een van de mogelijkheden.
De prijs hiervan is afhankelijk van de keuze die jullie als groep maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.