Wie zijn wij

 

DSC_1143

 

Welkom bij Kaarsenatelier Huijbregts. Wij zijn een creatieve familie en zo’n 14 jaar geleden is Rita begonnen met haar Kaarsenatelier gevestigd in Reusel. Wat begonnen is als hobby, is nu uitgelopen tot een mooi, creatief, uniek kaarsenatelier! Wij zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.

De dochters van Rita, Anniek en Karen zijn meegegroeid in het bedrijf en hebben nu elk hun eigen rol in het atelier.

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen:

DSC_1152


Rita

Mijn naam is Rita en ik ben de oprichtster van het kaarsenatelier. Ik ben begonnen met kaarsen maken als hobby en kreeg de vraag of ik ook kinderfeesten wilde gaan geven. Deze kans heb ik gegrepen en nu zijn we al zo’n 14 jaar een mooi creatief bedrijf!
We geven kinderfeesten, workshops en ik houd me bezig met het maken van gelegenheidskaarsen.
Ik ben altijd op zoek om met was nieuwe creaties te maken en zie het als een uitdaging om elke keer een unieke kaars te maken voor die speciale gelegenheid.
Ik verzorg de kinderfeesten en workshops, ik maak decoratiekaarsen en kaarsen in opdracht (voor speciale gelegenheden).

 

 

DSC_1168

 

Anniek

Mijn naam is Anniek en al een aantal jaren werkzaam in het kaarsenatelier.
Ik begeleid de kinderfeesten en vind het iedere keer weer leuk om de kinderen tevreden, trots en vrolijk te zien met hun eigen gemaakte creatie.
Dus boek je een kinderfeest? Dan zien we elkaar misschien!

 

 

 

DSC_1166

 

Karen

Mijn naam is Karen en ben sinds 2008 actief in het kaarsenatelier. In het begin heb ik vooral kinderfeesten en workshops verzorgd.
Nu houd ik me vooral bezig met de communicatie en de decoratiekaarsen.
Creativiteit hoort bij mij, daarom ben ik ook altijd op zoek naar vernieuwing.