Contact

U bent van harte welkom bij Kaarsenatelier Huijbregts!
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag via onderstaande contactgegevens.
Wilt u een bezoek brengen aan ons? Bel dan even van tevoren!

Kaarsenatelier Huijbregts
Schepersweijer 4A
5541 NN Reusel (NL)

email: info@kaarsenatelier.nl
Tel: 0031 (0) 497-643504

 

ROUTEBESCHRIJVING:

Vanuit Lage Mierde (Noord)

Wanneer u vanuit lage mierde naar Reusel rijdt komt u aan de rand van Reusel op een rotonde. Hier dient u rechtdoor te gaan. Hierna komt u in het centrum van Reusel op een rotonde. Hier dient u rechtsaf te slaan. Na 50 meter dient u linksaf te slaan. U rijdt dan de lensheuvel in. Deze straat rijdt u uit. Wanneer u Reusel (bebouwde kom) weer uit rijdt dient u bij de derde straat rechtsaf te slaan (dit is ongeveer 4 kilometer buiten de Reusel). U rijdt nu op de Schepersweijer. Het kaarsenatelier is daar gevestigd bij het derde huis aan de rechterkant.

 

Vanuit Bladel (Oost)

Wanneer u vanuit Bladel naar Reusel rijdt komt u aan de rand van Reusel op een rotonde. Hier dient u de 3e afslag te nemen. Hierna vervolgt u de weg van doorgaand verkeer, u komt nu in de Wijereind die overloopt in de Sleutelstraat. Vervolgens gaat deze weg over met een scherpe bocht naar links in de Postelsedijk. Vervolgens dient u de 2e straat rechtsaf te slaan (dit is ongeveer 4 kilometer buiten Reusel). U rijdt nu op de Schepersweijer. Het kaarsenatelier is daar gevestigd bij het derde huis aan de rechterkant.

 

Vanuit Postel (B) (Zuid)

Aan de grens tussen Nederland en Belgie aan de A67 is een Restaurant en een oud douanekantoor gevestigd. Hoewel het niet is toegestaan kunt u hier toch de snelweg af. Wanneer u dit doet dient u aan het einde van de afrit rechtsaf te slaan. Na ongeveer 1 kilometer rijdt u dan Reusel in. U slaat de eerste weg (niet het eerste zandpad) linksaf. U rijdt nu op de Schepersweijer. Het kaarsenatelier is daar gevestigd bij het derde huis aan de rechterkant.

 

Vanuit Arendonk (B) (West)

Wanneer u vanuit Arendonk (België) naar Reusel rijdt gaat u in Reusel de eerste straat rechtsaf (Pikoreistraat). Deze ongeveer 3 kilometer lange straat rijdt u tot het einde uit. Aan het einde kunt u enkel linksaf slaan. U komt dan op de Schepersweijer. Het kaarsenatelier is daar gevestigd bij het derde huis aan de linkerkant.